Szobáink

Konyhás családi apartman

2 db családi apartmanunk található a földszinten. 75 db televíziós és 4 db rádió csatornás LCD televízióval ellátott, klimatizált apartmanok. Az apartmanok két légterűek és teakonyha tartozik hozzájuk. A fürdőszobák zuhanykabinnal, hajszárítóval és bidés WC-vel vannak ellátva.


Emeleti konyha nélküli pótágyazható családi apartman

8 db konyha nélküli pótágyazható családi apartmanunk az emeleti részünkben helyezkednek el (3 db 2+1, 1 db 2+2, 4 db 2+3 fősre pótágyazható), mindegyik klimatizált. Az apartmanok fenyőbútorral, 75 db televíziós és 4 db rádió csatornás LCD televízióval, hűtővel rendelkeznek. Fürdőszobáik zuhanykabinnal, hajszárítóval és bidés WC-vel vannak ellátva.


Kétágyas szoba

14 db kétágyas szobánk található a földszinten, melyek nem pótágyazhatóak. 75 db televíziós és 4 db rádió csatornás LCD televízióval fölszerelt, klimatizált szobák. A fürdőszobák zuhanykabinnal, hajszárítóval és bidés WC-vel vannak ellátva.


Kétágyas, pótágyas szoba teakonyhával

14 db teakonyhás, pótágyas (2+1) szoba található a földszinten. 75 db televíziós és 4 db rádió csatornás LCD televízióval fölszerelt, klimatizált szobák. A szobákhoz teakonyha tartozik. A fürdőszobák zuhanykabinnal, hajszárítóval és bidés WC-vel vannak ellátva.

Babaágyat kérésre az összes szobánkba be tudunk készíteni. Kérjük előre jelezzék, amennyiben igényt tartanak rá.