Programok a Silver Majorban


fogathajtosCsapatépítő tréning

A csapatépítő tréning jó idő esetén akár 200 fő részére is megrendezhető.

A szállás és étkezés tekintetében kérjen személyre szabott ajánlatot.

Puszta Olimpia »

Ajánlatkérés:

Együttműködő partnerünk: Vexton program- és rendezvényszervezés

Osztálykirándulás

Kedves Osztályfőnök!

Helyszínt keres osztálykirándulásra vagy csak egy tartalmas nap eltöltésére hamisítatlan falusi környezetben? Szeretné a gyerekeket olyan helyre elvinni, ahol tanulhatnak is. A Silver Major bio- ökogazdaság a legjobb helyszín egy ilyen kirándulás megszervezésére.

A Silver Major Hajdúszoboszlótól szabadtéri termál és strandmedencével, hideg hónapokban termál vízzel fűtött úszómedencével várja a kirándulni vágyókat. Nádtetős épületeink, őshonos állataink, valamint kiállított muzeális használati tárgyaink mind a korhű tanyasi világ apró részleteibe engednek betekintést.

osztalyosztaly2

Egy tartalmas nap eltöltéséhez elengedhetetlen a megfelelő étkezés! Igény szerint tudunk Önöknek étkezést biztosítani előzetes egyeztetés alapján.

Ha strandolni is szeretnének, abban az esetben a fenti áron felül a strandjegy:

Amennyiben szállásra és plusz eszközökre lenne szükségük úgy kérjenek Tőlünk az Önök igényeire szabott, egyedi kalkulációt a  email címen vagy telefonon a +36 20 390 80 17-es számon!

Óvónénik írták:

Dombi-Lajtos Zsuzsanna: Rengeteg élménnyel és látnivalóval gazdagodtunk. És talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a legszebb, amit - mi felnőttek - ma láttunk: az önfeledt mosoly a gyerekek arcán! Nem is mosoly volt az, hanem hangos hahota és kacagás! Ez egy szuper nap volt és tuti, hogy még visszatérünk!!! Köszönjük!

Nagy Marianna Maya: Fergetegesen jól éreztük magunkat itt! Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást, a nagyszerű programokat. A gyermekeink biztosan sokáig fogják emlegetni ezt a kirándulást! No és persze mi is felnőttek! :) :) :)